ВИЛА КАЛИМЕРА е 

великолепен комплекс разположен на няколко километра от плажовете на Албена, Кранево и Златни пясъци със спираща дъха гледка към морето и тях.

Само на 4 километра е прекрасният морки град Балчик, където имате уникалната възможност да посетите Ботаническата градина и Двореца на Румънската кралица Мария (те се намират на около 2 километра от Вила Калимера в посока гр. Балчик)

History of the Albatross

Комплексът разполага с общо 11 ликсозни апартамента. Шест от които са с три спални, а пет от тях са двуспални. Апартаментите са проектирани с ръно направени мебели и аксесоари в гръцки стил специално за Вила Калимера.

Гостите могат да релаксират в просторните всекидневни зони, да приготвят сами храната си в напълно оборудваните кухни или да се потупят в собствените си отупляеми басейни.

Триспалните апартаменти имат морска гледка, трапезария, веранда с басеин, обосубена част за барбекю. Във сяка спалня има допълнително разгъваемо канапе.

Всички двуспални апартаменти са разположени на партерният етаж. Състоят се от една спалня, уютна трапезаария с обзаведена кухня с допълнително разгъваемо канапе. Малка отопляем басеин и кокетна малка веранда.

Предоставени са хавлии и спално бельо. Апартаментите са изцяло климатизирани. Комплексът предлага безплатна Финландска сауна с релакс зона. Безплатен WiFi, закрит безплатен паркинг (за всеки апартамент има предвидено парко място). Всяка спалня разполага със сейф за съхранение на ценности.